Faglige stærke og visionære pædagoger søges

Vi har besluttet at opnormere vores personalegruppe og derfor søger vi nu pædagoger til faste stillinger.

Opholdsstedet Bustrup er et anderledes opholdssted som ligger i naturskønne omgivelser tæt på Skive og Holstebro. Vi er vant til store udfordringer og holder af dem. Mentalisering, relationspædagogik og anderkendelse, er nogle af stærke metoder vi benytter os af. Vi arbejder ressourceorienteret og ud fra, at længerevarende, autentiske relationer sammen med oplevelser og læring giver den bedste baggrund for uddannelse og god udvikling.

Gennem evidensbaseret praksis med et godt udfordrende årsprogram, der emmer af kærlighed og krav og spændende profiler opbygger vi et fællesskab mellem vores børn/unger og medarbejdere, der skaber respekt og ansvar.

Vi er tre opholdssteder og en dagskole som arbejder sammen under navnet Bustrup. Vores udgangspunkt er disse små selvstændige private sociale tilbud. Det passer godt for de unge, vi arbejder med. Vores kerneydelser er uddannelse og udvikling.

Vi er ambitiøse og sætter mål sammen med de unge. Vi har øje for talenter og ressourcer. Vi holder ved, giver ikke op og gør det gerne igen. Vi er gode til at finde løsninger – også i forhold til de sager, der kan se meget vanskelige ud.

Bustrup Hovedgård rummer også et galleri og et fitnesscenter som er åbne for almenheden. Om sommeren driver de private sociale tilbud på Bustrup den socialøkonomiske virksomhed Café Borgen, beliggende ved Spøttrup Borg.

Vi søger uddannede pædagoger til vores opholdssteder, som bl.a.:

  • er fysisk og psykisk robust
  • har en positiv og nysgerrig tilgang til vores børn/unge
  • er aktiv og iværksættende og har et højt ”drive” i forhold til aktiviteter med de unge fx motorsport, sejlads, ridning, friluftsliv, idræt eller lignende
  • har erfaring i arbejdet med anbragte børn og unge med særlige behov
  • trives med en høj grad af supervision, sparring samt uddannelse på arbejdspladsen
  • besidder en høj grad af faglighed og kan omsætte denne til praksis
  • kan fungere som klar og tydelig rollemodel
  • kan fastholde en struktureret hverdag selv på hektiske dage
  • er en udpræget holdspiller

Stillingerne er faste fuldtidsstilling fordelt på primært døgnarbejde, men også delt tjeneste. Der må påregnes weekendarbejde ca. hver 3-4 weekend.

Stillingerne ønskes besat snarest og ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende, indtil den rette til stillingen er fundet. Derved kan stillingerne være besat før ansøgningsfristens udløb.

Der indhentes såvel straffeattest som børneattest.

Stillingen søges senest den. 26/09-2020

Yderligere information kan fås ved at kontakte Souschef Charlotte Kok på:

Mobil: 40 32 71 40

Mail: Charlotte@bustrup.dk

Yderlig info: http://bustrup.dk/

Stillingen søges på: Charlotte@bustrup.dk Mærket ”Pædagog til Bustrup”